Yuki boekhouden: vlot en digitaal

Yuki maakt boekhouden makkelijk! Dit boekhoudprogramma draait volledig digitaal, verwerkt heel wat zaken automatisch en is altijd up-to-date. De tijden waarin je elke maand met je kaft vol facturen en bonnetjes naar de boekhouder moest hollen, zijn voorgoed voorbij!
Je hebt als ondernemer opnieuw meer tijd om je te focussen op de core van je bedrijf. Wij zijn niet langer de inputmachine maar ook jouw persoonlijke adviseur. Robotic accounting geeft de rendabiliteit van je onderneming dus ongetwijfeld een serieuze boost!

Yuki: boekhouden 2.0

Het boekhoudprogramma optimaliseert de positieve flow in je onderneming.

1

Digitale aankoopfacturen worden rechtstreeks ingelezen én de verschillende lijnen worden automatisch toegekend aan de juiste categorie.

2

Verkoopfacturen maak en verzend je makkelijk zelf, Yuki stuurt automatisch rappels uit.

3

Alle gegevens en facturen van klanten en leveranciers worden centraal bijgehouden en dankzij de handige zoekfunctie vind je ze in 1-2-3 terug.

4

Dankzij het intuïtieve dashboard bekijk je om het even waar en wanneer de actuele stand van zaken; zelfs op je tablet of smartphone.

5

Robotic accounting kan gekoppeld worden aan andere tools, zoals Teamleader, om nog efficiënter te werken.
Na het inlezen van gegevens, facturen of kosten, staan wij altijd in voor de laatste check. Zo kan je zeker zijn dat je boekhouding altijd correct en helemaal up-to-date is!
Yuki-nieuwyuki-dashboard1

Overschakelen naar Yuki boekhouden?

Wij begeleiden je persoonlijk en zetten je volledige boekhouding probleemloos over naar het nieuwe boekhoudprogramma. Zo garanderen we een snelle overstap!