Atypisch boekhoudkantoor in Oostkamp / Brugge

Bij ons (helaas) geen rijkelijke Tudoriaanse kastelen, ridders en jonkvrouwen, maar wel een betrouwbaar boekhoudkantoor in Brugge met een heel eigen Tudorstijl. 

Tudors Accountancy biedt al sinds 2010 correcte én betaalbare services aan. Ons jong en vast team zet volop in op e-boekhouden.

Jij hebt als ondernemer bakken meer tijd voor je core business, terwijl wij jou bijstaan als online boekhouder en ook doordacht bedrijfsadvies geven. Wist je trouwens dat wij één van de enige boekhoudkantoren in de regio Oostkamp / Brugge zijn dat zich toelegt op deze digitale (r)evolutie

Tudors Accountancy

The Tudors way

Het Tudor team wordt aangestuurd door Nico Verhamme en Pieter Ollevier. Nico heeft torenhoge ervaring in boekhouding en accountancy en is specialist in vastgoedconstructies en kredietverlening. Pieter is dé man van het e-boekhouden. Als online boekhouder legt hij zich volop toe op de automatisatie en digitalisering van boekhouding.  

Een vlotte en persoonlijke service is voor het Tudor team uiterst belangrijk. We willen immers altijd kunnen antwoorden op je meest prangende vragen. Je kan rekenen op de nauwkeurige opvolging van jouw vaste aanspreekpunt. Nico en Pieter vullen dankzij hun jarenlange expertise aan met verder advies en zetten de puntjes op de I.

Tips & tricks voor online boekhouden

De finesses van online boekhouden helemaal onder de knie krijgen? Onze accountants leggen je in handige tutorials concrete acties uit, stap voor stap. Btw-bonnetjes digitaliseren, een papieren factuur omzetten naar pdf, facturen bewaren … dankzij de duidelijke video’s wordt het piece of cake!